ΚΕ.Π.ΚΑ

Γεράσιμος Αυγουστάτος, Μέλος

Ο Γεράσιμος Αυγουστάτος γεννήθηκε στις 22 Μαΐου 1979 στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Νομικής της Σχολής Ν.Ο.Π.Ε. του Α.Π.Θ. (2002), κάτοχος Διπλώματος Μεταπτυχιακής Ειδίκευσης του τμήματος Νομικής του Δ.Π.Θ. με ειδίκευση στην Προστασία Καταναλωτή, το Εργασιακό Δίκαιο και το Δίκαιο των Επιχειρήσεων (2006), καθώς επίσης κάτοχος Διπλώματος Μεταπτυχιακής Ειδίκευσης της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ε.Α.Π. στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (2019). Δικηγόρος Θεσσαλονίκης από το 2004 έως και το 2008. Από τον Ιανουάριο του 2009 εργάζεται στο Δημόσιο Τομέα και σήμερα υπηρετεί ως διοικητικός υπάλληλος στον e-Ε.Φ.Κ.Α.

Μέλος του ΚΕ.Π.ΚΑ. από τον Αύγουστο του 2002, όταν και τελείωσε την πρακτική του άσκηση ως φοιτητής Νομικής στο ΚΕ.Π.Κ.Α. στο πλαίσιο του Προγράμματος ΕΠ.Α.Ι.Κ. του Α.Π.Θ. Συμμετείχε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Dolceta, την ανάπτυξη του οποίου για την Ελλάδα είχε αναλάβει το ΚΕ.Π.ΚΑ., καθώς επίσης συμμετείχε και ως εκπαιδευόμενος σε άλλες δράσεις του ΚΕ.Π.ΚΑ. εντός και εκτός συνόρων.

Εθελοντής αιμοδότης και αιμοπεταλιοδότης.

Ομιλεί άριστα την αγγλική γλώσσα, πολύ καλά την ιταλική γλώσσα και καλά τη γαλλική και ισπανική γλώσσα.
Αγαπά το διάβασμα λογοτεχνικών και ιστορικών βιβλίων, τα ταξίδια εντός και εκτός συνόρων και την εκμάθηση ξένων γλωσσών.