ΚΕ.Π.ΚΑ

Αχιλλέας Αρσλάνογλου, Μέλος

Ο Αρσλάνογλου Αχιλλέας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, με καταγωγή την Καππαδοκία της Μικράς Ασίας και είναι συνταξιούχος ΟΤΕ.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Είναι πτυχιούχος του Φυσικού τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σπούδασε στο Μαθηματικό τμήμα του ΑΠΘ και στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ηλεκτρονικής Φυσικής – Ραδιοηλεκτρολογίας -MSc, Μεταπτυχιακού Διπλώματος στα Πληροφοριακά Συστήματα – MIS και Μεταπτυχιακού Διπλώματος Διοίκησης Επιχειρήσεων MBA.

Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων και πιστοποιημένος Αξιολογητής Έργων Πληροφορικών (Κοινωνίας της Πληροφορίας, ΕΣΠΑ)

Εργάστηκε σε διάφορες στον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος από το 1977 – 2012 (Υπεύθυνος Δικτύων Μετάδοσης- Μεταγωγής Δεδομένων Βορείου Ελλάδος, Συντονιστής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και υπεύθυνος Επικοινωνίας και Marketing).

Διετέλεσε από το 1988 – 2020 έκτακτος συνεργάτης του Τμήματος Πληροφορικής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης σε θέματα Δικτύων και Πληροφορικής.

Ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση από τα φοιτητικά του χρόνια και εν συνεχεία ως εργαζόμενος. Ως συνταξιούχος είναι εκλεγμένο μέλος του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλονίκης του Πανελληνίου Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΕ κι εκπρόσωπος στην Γενική. Αντιπροσωπευτική Συνέλευση.