ΚΕ.Π.ΚΑ

Νικόλαος Ραγιάς, Μέλος

Γεννήθηκε στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Μεγάλωσε στο Ντεπώ Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησε από το Ιστορικό 5ο Γυμνάσιο Αρρένων. Είναι πτυχιούχος της Δασολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. Εργάστηκε για 35 χρόνια στην Τράπεζα Ελλάδος και για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν υπεύθυνος ελέγχου Τραπεζών και Επιχειρήσεων. Σήμερα είναι συνταξιούχος.
Παντρεμένος με την Ανθή Λιάντα, έχουν δύο παιδιά τη Στέλλα (γραφίστρια) και το Γιώργο (ειδικό υπολογιστών multimedia). Κατοικεί στην Καλαμαριά όπου δραστηριοποιείται σε πολλά θέματα του Δήμου μέσα από επιτροπές και διοικητικά συμβούλια. Παλαιότερα ήταν και Δημοτικός Σύμβουλος. Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων και του Ομίλου Φίλων Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Μέλος της Ιστορικής – Λαογραφικής Εταιρείας Χαλκιδικής, των φίλων Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα, των Φίλων Αντικαρκινικής Εταιρείας, του Συλλόγου Ιεροψαλτών και του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη Βυζαντινή Μουσική και πολλά χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Ιερό Ναό. Στο συνδικαλιστικό τομέα εκλεγμένος στο σύλλογο της εργασίας του, στην ΟΤΟΕ και στο ΕΚΘ. Εκλεγμένος για μεγάλο διάστημα και στο Ταμείο Υγείας όπου ήταν για 25 χρόνια αιμοδότης. Για 20 χρόνια μέλος του ΚΕ.Π.ΚΑ. (όπου εργάζεται εθελοντικά). Τελευταία είναι και μέλος του Δ.Σ.