Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα το Ηλεκτρονικό Εμπόριο

O Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας ΚΕΠ και σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου ΔΗΚΕΚΕ, οργανώνουν τον 2ο Κύκλο με θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος, όλο τον μήνα Απρίλιο, κάθε Σάββατο στις 16:00.

Το ΚΕ.Π.ΚΑ. – Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης και εκπαίδευσης των καταναλωτών, αποδέχτηκε την πρόσκληση του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου και συμμετέχει το Σάββατο 17 Απριλίου 2021 στις 16:00. Ο κ. Νικόλαος Τσεμπερλίδης, Πρόεδρος του ΚΕ.Π.ΚΑ. θα μιλήσει με θέμα: «Ηλεκτρονικό Εμπόριο-Δικαιώματα και υποχρεώσεις των καταναλωτών-Διαδικτυακές απάτες-Συμβουλές για online αγορές εν όψει των πασχαλινών αγορών». Επιπλέον, ο κ. Νικόλαος Τσεμπερλίδης θα απαντήσει σε ερωτήσεις, τις οποίες μπορείτε να καταθέτετε τηλεφωνικά έως την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 στο τηλέφωνο 2310 762400, 2310 759766.

H διαδικτυακή εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο youtube και από τη σελίδα του ενημερωτικού site NEWS.MAKEDONIAS.GR στο facebook που είναι και χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός, Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, η κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας-Δημόσιας Υγείας- ΚΕΠ και ο κ. Κώστας Αμανατιάδης, Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Κ-Ε. Την οργάνωση –συντονισμό- παρουσίαση έχει αναλάβει η κ. Νίκη Στρατηλάτη, Δημοσιογράφος Συγγραφέας.