Το ΚΕ.Π.ΚΑ. – Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών ξεκινάει από 22/5/2020 τη λειτουργία των γραφείων του. Στην προσπάθειά μας να συμβάλουμε στη μείωση του ρυθμού εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19, με βάση τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, με απόλυτο σεβασμό στη Δημόσια Υγεία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους καταναλωτές, λαμβάνουμε τα ακόλουθα μέτρα:

  1. Τα γραφεία του ΚΕ.Π.ΚΑ. καθαρίζονται και απολυμαίνονται τακτικά.
  2. Αναδιαμορφώσαμε το χώρο υποδοχής των γραφείων μας για να διασφαλίσουμε την τήρηση των αποστάσεων.
  3. Η εξυπηρέτηση των καταναλωτών θα γίνεται κυρίως τηλεφωνικά και με email. Τα μέλη του ΚΕ.Π.ΚΑ. εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα όπως πάντα.
  4. Εφόσον είναι απολύτως απαραίτητο, οι καταναλωτές θα μπορούν να επισκεφτούν τα γραφεία μας μόνο κατόπιν ραντεβού που κλείνεται τηλεφωνικά ή με email.
  5. Σε περιπτώσεις προγραμματισμένων επισκέψεων (κατόπιν ραντεβού) στα γραφεία του ΚΕ.Π.ΚΑ. θα εισέρχεται ένας καταναλωτής τη φορά. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δημιουργηθεί σειρά αναμονής, αυτή θα είναι εκτός των γραφείων του ΚΕ.Π.ΚΑ. και η τήρηση της φυσικής απόστασης θα γίνεται με ευθύνη των καταναλωτών.
  6. Υποχρεωτική καθίσταται η χρήση της μάσκας από το κοινό στα γραφεία του ΚΕ.Π.ΚΑ.. Παράλληλα θα πρέπει να τηρείται η φυσική απόσταση, η υγιεινή των χεριών και ο σωστός τρόπος χρήσης της μάσκας.
  7. Προκειμένου να εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατό περισσότερους καταναλωτές με ασφάλεια, τα ραντεβού δεν θα ξεπερνούν τη μισή ώρα διάρκεια.
  8. Οι ώρες εξυπηρέτησης για το κοινό είναι καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 14:30.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ευχόμαστε σε όλους υγεία, υπομονή και δύναμη!