Το ΚΕ.Π.ΚΑ. – Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών βρίσκεται, πάντοτε, στο πλευρό όλων των καταναλωτών, που αντιμετωπίζουν προβλήματα, με την αγορά, αλλά αφιερώνει μεγάλο μέρος της δραστηριότητάς του, στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. 
Σας ενημερώνουμε, λοιπόν, ότι ο Ν. 3869/2010, ή ο «Νόμος Κατσέλη» όπως είναι, ευρέως, γνωστός, άλλαξε.

Οι αλλαγές αφορούν ακόμα και τους καταναλωτές, που είχαν καταθέσει αίτηση, στα Ειρηνοδικεία της χώρας, για την υπαγωγή τους, στο Ν. 3869/2010 (Περί Υπερχρεωμένων Φυσικών Προσώπων), πριν τις 14 Αυγούστου 2015. Ταυτόχρονα, συζητούνται και νέες αλλαγές, στο Νόμο αυτό, που προστατεύει τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και την πρώτη κατοικία των καταναλωτών. Όσες αλλαγές έγινα, μέχρι σήμερα, στο νόμο αυτό και όσα «ακούμε» ότι συζητούνται, κάθε άλλο παρά θετικές εξελίξεις μπορούν να θεωρηθούν, για τους καταναλωτές. 

Καλούμε, λοιπόν, όλους τους καταναλωτές, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υπερχρέωσης να επισκεφτούν τα γραφεία του ΚΕ.Π.ΚΑ., για να ενημερωθούν και να βρούμε, μαζί, τις πιθανές λύσεις, στο πρόβλημά τους. 

Καλούμε, όμως και την Κυβέρνηση να διασφαλίσει πραγματική προστασία, στους υπερχρεωμένου; Καταναλωτές, χωρίς υπερβολικές υποσχέσεις και με γνώμονα των άνθρωπο και τις πραγματικές του ανάγκες. 

Επισκεφθείτε το ΚΕ.Π.ΚΑ. – Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών Βασ. Ηρακλείου 32, 6ος όροφος, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 14:30, τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 2310233333 και 2310269449.